Podium

Ons verstelbare podium is voor elke gelegenheid geschikt. Alle mogelijkheden van ons podium leest u hieronder. Wilt u weten of ons podium ook voor uw feest of activiteit geschikt is neem dan contact met ons op!

  • Grootpodium, dit grootpodium is uitermate geschikt voor uw toneelstuk of balletuitvoering. Het podium is dan vier bij tien meter groot met trappen. Er is ook de mogelijkheid om rookmachines te gebruiken om een extra spannende dimensie aan uw toneelstuk te geven.
  • Koorpodium, speciaal voor koren kan het podium in een tribunevorm opgebouwd worden. Op het Koorpodium zijn alle zangers goed zichtbaar, het publiek zal zo een goed overzicht hebben op het gehele koor.
  • Modepodium, voor een modeshow kan ons modepodium neergezet worden. De catwalk kan twaalf of veertien meter lang gemaakt worden en ook de hoogte kunt u naar eigen wens kiezen, van veertig tot tachtig centimeter. Uw kleding en modellen kunnen zo door het publiek goed bekeken worden.
  • Muziekpodium, voor kamerconcerten is het mogelijk om een klein en laag podium te huren. De muzikanten zitten op een podium van vier bij vier meter op veertig centimeter hoogte. We creëren een intieme sfeer zodat het publiek goed van de muziek kan genieten.