Theater & verenigingen

Een optreden van uw muziekschool met trotse leerlingen die laten zien wat ze hebben geleerd, een verenigingsavond waarbij de vergadering weer vlekkeloos verliep of een musical waarbij de toehoorders tevreden napraten over het geweldige optreden.
Rehoboth, Hart van Berkel helpt u bij het regelen van een optimale zaal voor uw gelegenheid. Wij willen graag dat onze gasten zich thuis voelen en dat u al uw creativiteit kwijt kunt.
Ons zalencentrum heeft een mobiel podium Dat in verschillende grotes opgezet kan worden. Een klein podium voor een klein muziekgezelschap, een groot podium voor het concert van een koor of een voorstelling van uw toneelvereniging. Het podium is ook in de lengte op te zetten voor een modeshow waar de nieuwe collectie zomer- of winterkleding wordt geshowd.

Tijdens de zaalverhuur kunnen uw gasten altijd van onze kleine kaart bestellen. Wilt u met uw toneelgezelschap voor het optreden een hapje eten dan biedt Rehoboth, het Hart van Berkel u daar de mogelijkheid toe.

Na afloop van uw optreden of verenigingsavond kunt u altijd nog even napraten bij onze bar onder het genot van een hapje en een drankje.