Vergaderen

Zoals u elders op de website heeft kunnen lezen, kan u ook vergaderen in Rehoboth, Hart van Berkel. Wij kunnen verschillende arrangementen voor uw vergadering klaarmaken, zodat u uw concentratie bij uw vergadering kan houden.

  • Basis-vergadering, in dit basisarrangement zitten koffie en thee met een heerlijk stuk cake. Op tafel staan kannen koffie en thee, zodat u tijdens uw vergadering nog een keer kan bijschenken. De lunch bestaat uit huisgemaakte soep, verse broodjes van de bakker met verschillende soorten beleg. Er wordt ook voor thee, koffie en melk gezorgd.
  • Rehoboth-vergadering, met dit uitgebreidere arrangement maakt u van uw vergadering net dat beetje meer. U wordt ontvangen met koffie of thee met appelstrudel en slagroom. Tijdens uw vergadering kan u nog eens een kopje koffie of thee nemen. De lunch bestaat uit huisgemaakte soep, diverse verse broodjes van de bakker, warme snacks en fruit toe.
  • Luxe-vergadering, de naam zegt het al als u dit arrangement kiest, kiest u voor luxe. U wordt ontvangen met koffie en thee en een slagroomsoesje. Tijdens de vergadering kunt u onbeperkt koffie, thee, fris of nationaal gedistilleerd nemen. De lunch bestaat uit een broodbuffet met verse broodjes van de bakker, huisgemaakte soep, warme snacks en fruit toe. Er wordt ook voor koffie, thee, melk, karnemelk en jus d’orange gezorgd.