Feesten & iets vieren

Heeft u iets te vieren? Bent u weer een jaartje ouder geworden? Wilt u de geboorte van uw kleine vieren? Is er een trouwfeest op komst? Rehoboth, Hart van Berkel helpt u met het regelen van uw feest. Met onze ervaring willen we samen met u meedenken om er úw feest van te maken!

Bent u klein behuisd en ziet u als een berg tegen het feestje op? Wij nemen deze zorg uit uw handen zodat u ontspannen kan genieten van uw feest.
Geen boodschappen doen, geen hapjes en drankjes klaarmaken, geen vuile vaat, geen drukte in uw huis en u hoeft ook niet na afloop alles nog eens op te ruimen. In Rehoboth, Hart van Berkel kunt u ontspannen genieten van uw feest.
Een bruiloft is één van de mooiste dagen in je leven. Daarom vindt Rehoboth, Hart van Berkel dat het belangrijk is om van deze dag iets onvergetelijks te maken. In onze zalen kunt u een spetterend feest geven waar uw gasten nog jaren over zullen napraten. Wij hebben diverse (huwelijks)arrangementen, maar natuurlijk staan uw persoonlijke wensen voorop. In overleg met ons is er veel mogelijk. En wist u dat in Rehoboth, Hart van Berkel de mogelijkheid is om te trouwen. De gemeente Lansingerland heeft Rehoboth, Hart van Berkel aangewezen als officiële trouwlocatie.

Vele bruidsparen gingen jullie voor!
Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!