Feest!

Rehoboth, Hart van Berkel is de ideale plek voor uw feesten. In onze sfeervolle zalen maken we van uw feest een knalfuif. Bruiloft of verjaardag, uw feest is niet compleet met een van de volgende arrangementen.

  • Het-feestvarken-arrangement, dit arrangement bestaat uit koffie, thee, frisdrank en Hollands gedistilleerd. Al u gasten worden voorzien van vier warme en twee koude hapjes en een gehaktballetje. Op de tafels staan natuurlijk zoutjes. U kunt dit arrangement uitbreiden met aan het einde van de avond een kopje koffie of thee en een heerlijke bonbon.
  • Het-fuif-arrangement, maak van uw feest een ware fuif met dit arrangement. We verzorgen koffie en thee met heerlijk gebak. Uw gasten kunnen onbeperkt genieten van frisdrank of Hollands gedistilleerd. Zij krijgen per persoon vier warme en drie koude hapjes en een gehaktballetje. Op de tafels staan lekkere zoutjes. Ook dit arrangement is uit te breiden met aan het einde van de avond koffie of thee met bonbons.
  • Het-time-to-party-arrangement, bij dit speciale arrangement wordt u ontvangen met koffie of thee. Er is onbeperkt frisdrank en Hollands gedistilleerd voor uw gasten. Ook bij dit arrangement krijgen uw gasten warme en koude hapjes en een gehaktballetje. Op de tafels staan mandjes met vers stokbrood, schaaltjes tapas en zoutjes. Aan het einde van de avond is er koffie of thee met een bonbon. U kunt dit uitbreiden met een likeurtje.