Bereikbaarheid

Vul hieronder uw locatie en klik vervolgens op ‘Toon route’ om de route naar Rehoboth, Hart van Berkel te tonen met de auto of maak gebruik van de openbaar vervoer route planner.

[wpseo_map width=”762″ height=”265″ zoom=”-1″ map_style=”roadmap” scrollable=”1″ show_route=”1″ show_state=”0″]Plan hier u openbaar vervoer route.

• Nabij openbaar vervoer • Nabij snelweg • Rolstoeltoegankelijk • Gratis openbaar parkeren

Het zalencentrum is gelegen in het Hart van Berkel op een steenworp afstand van Zoetermeer, Rotterdam en Delft. De locatie is zeer goed bereikbaar per auto vanaf de A12/N207, A20 of A13/N471, en met het openbaar vervoer. Per openbaar vanuit Rotterdam / Den Haag met de Randstand Rail (metro lijn E) naar Station Rodenrijs en met de Zoro bus naar Station Bergschenhoek Boterdorpseweg. Vanaf daar is het een paar minuten lopen naar Rehoboth, Hart van Berkel.

Routebeschrijving vanaf A16 Rotterdam

Afslag Hillegersberg. U gaat bij de verkeerslichten rechtsaf, onder het viaduct door en houdt iets rechts aan. Bij de volgende verkeerslichten gaat u rechtdoor. Bij de verkeerslichten op het kruispunt slaat u rechtsaf. Deze weg vervolgen en bij de verkeerlichten gaat u linksaf. U rijdt over de Irenebrug de Molenlaan in. U gaat bij de rotonde rechtdoor en bij het eerstvolgende kruispunt slaat u rechtsaf de Grindweg op. Bij de 1e rotonde links (driekwart rond) en bij de 2erotonde gaat u rechtdoor.

Op de 3e rotonde gaat u ook rechtdoor en op de 4e rotonde (na viaduct) slaat u rechtsaf en rijdt Berkel en Rodenrijs in. U bevindt zich nu op de Raadhuislaan (wordt niet aangegeven). U rijdt met de weg mee (eerst naar links en vervolgens naar rechts) totdat u aan de linkerkant de Dorpskerk passeert. U gaat direct rechtsaf (Ds. van Koetsveldstraat). Links ligt  Rehoboth, Hart van Berkel rechts kunt u gratis parkeren op het parkeerterrein.

Routebeschrijving vanaf A12 Utrecht – Den Haag

U neemt de afslag Bleiswijk (afrit 8). U rijdt nu op de Hoefweg (N209). Vervolg deze weg. U neemt de afslag ‘Bergschenhoek, Industrieterrein Weg en Land’. U nadert een rotonde, u slaat hier linksaf.

Op de 3e rotonde gaat u ook rechtdoor en op de 4e rotonde (na viaduct) slaat u rechtsaf en rijdt Berkel en Rodenrijs in. U bevindt zich nu op de Raadhuislaan (wordt niet aangegeven). U rijdt met de weg mee (eerst naar links en vervolgens naar rechts) totdat u aan de linkerkant de Dorpskerk passeert. U gaat direct rechtsaf (Ds. van Koetsveldstraat). Links ligt Rehoboth, Hart van Berkel rechts kunt u gratis parkeren op het parkeerterrein.

Routebeschrijving vanaf A13 Rotterdam – Den Haag

U neemt de afslag Berkel en Rodenrijs. U rijdt nu op de Doenkade (N209) die langs Rotterdam Airport gaat. Op de dubbele rotonde (met verkeerslichten) rijdt u rechtdoor richting Bergschenhoek (u volgt dus NIET de borden Berkel en Rodenrijs). U neemt de afslag ‘Bergschenhoek, Industrieterrein Weg en Land’. U nadert een rotonde. Op de rotonde slaat u rechtsaf. Op de volgende rotonde gaat u rechtdoor.

Op de 3e rotonde gaat u ook rechtdoor en op de 4e rotonde (na viaduct) slaat u rechtsaf en rijdt Berkel en Rodenrijs in. U bevindt zich nu op de Raadhuislaan (wordt niet aangegeven). U rijdt met de weg mee (eerst naar links en vervolgens naar rechts) totdat u aan de linkerkant de Dorpskerk passeert. U gaat direct rechtsaf (Ds. van Koetsveldstraat). Links ligt Rehoboth, Hart van Berkel, rechts kunt u gratis parkeren op het parkeerterrein.