Faciliteiten en zalen

Rehoboth, Hart van Berkel beschikt over 5 zalen welke geschikt zijn voor gezelschappen tussen de 5 en 200 personen. De zalen Dopheide en Bladgroen zijn bestemd voor kleine zakelijke bijeenkomsten of een klein familiefeestje. ´t Zaaltje is geschikt voor een kleine vergadering of lesruimte voor een kleine groep. De overige 2 zalen zijn multifunctioneel ingericht en kunnen dienen voor zowel zakelijke als feestelijke bijeenkomsten voor grotere groepen. De opstelling van de tafels en stoelen kan geheel volgens uw wens worden verzorgd.

Als u een feest of bijeenkomst wilt organiseren, kunt u gebruik maken van alle faciliteiten. Wij beschikken over een katheder, draadloze microfoons en een geluidsinstallatie. In de zalen Kerkzigt, Kandelaar, Dopheide en Bladgroen zijn projectieschermen aanwezig. Tevens bestaat de mogelijkheid om een beamer en laptop te huren, maar u kunt uiteraard ook uw eigen apparatuur aansluiten.

Verder kunt u in het hele pand gebruik maken van draadloos internet (Wi-Fi). Om uw feest of bijeenkomst nog persoonlijker te maken is in overleg een andere zaalopstelling mogelijk. Ook ons mobiele podium kunt u voor uw activiteiten huren. Dit kunt u bij de reservering met ons bespreken.