Externe catering

Het is mogelijk om in ons pand zalen te huren zonder gebruik te maken van onze eigen catering. Zaal 1 en 2 (oppervlakte 250 m2, inclusief podium) biedt ruimte voor maximaal 200 personen, zaal 1 of 2 (oppervlakte 125 m2) biedt ruimte voor maximaal 85 personen. In het souterrain bevinden zich de zalen 7 en 8. Deze biedt ruimte voor maximaal 85 personen en zijn voorzien van een eigen ingang en toiletten. De huurprijs is op aanvraag.

Op last van de brandweer dienen wij ons strikt aan het aantal toegestane personen te houden. Dit is in verband met de veiligheid van u en van uw gasten. Uw reservering is pas definitief als u €500,- heeft aanbetaald. Bij annulering 1 maand van te voren dient de zaalhuur voor de helft te worden betaald. Bij annulering 1 week van te voren of bij het niet verschijnen dient de gehele zaalhuur te worden betaald. Na afloop van het feest moeten de gemaakte kosten contant worden afgerekend.

U draagt zelf zorg voor het regelen van een cateraar. De keuken kan door de cateraar worden gebruikt voor het opwarmen/bereiden van voedsel en het bereiden van eigen thee en koffie onder toezicht van het personeel van Rehoboth. Na afloop moet de keuken weer schoon worden achter gelaten.

De drank kan – in overleg met de beheerder – afgekocht worden. Afkoop van frisdrank kost €3,50 per persoon per uur, licht alcoholische drank kost €5,50 per persoon per uur en zwaar alcoholische drank kost €7,50 per uur.

Servies en bestek worden ter beschikking gesteld, evenals onze tafelkleden. Deze tafelkleden moeten worden afgedekt met doorzichtig plastic. Eventuele huur van andere tafels en stoelen via derden (bijvoorbeeld via een verhuurbedrijf) komen voor uw eigen rekening. De van derden gehuurde tafels en stoelen dienen dezelfde dag, en op zijn laatst de andere dag voor 12.00 uur opgehaald te worden. Dit in verband met de beperkte opslagruimte. U kunt die dag vanaf 15.00 terecht in ons pand tot uiterlijk 01.00 uur. Indien u eerder het pand wenst te gebruiken, betaalt u voor elk uur voor aanvang €50,-.